مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای دادگاه تجدید نظر

با سلام وخسته نباشید دخترم 9 ماهه بود که پدرشان در سانحه رانندگی فوت کردند پدربزرگ به عنوان ولی قهری خون بهای همسرم را بخشیدند و در همان جلسه درحضور بزرگان شهر اعلام کردند که دخترم جانشین پدرش می باشد و مانند بقیه فرزندانش از ایشان ارث می برد و نیاز به خون بهای پدرش ندارد و در سال 95 هم در حضور همه فرزندانش همین مطلب را اعلام و صورت جلسه ای نوشتند و عموهای دخترم امضا کردند و بعد از فوت پدر شوهرم مجدد نوشتند که برادر زاده مان از پدرمان ارث می برد و ما اعتراضی نداریم و با قیمت گرفتن املاک چند نفر از آن ها شروع به مخالفت کردند ،شکایت کردیدم برای تنفیذ وصیت نامه عادی دادگاه اولیه رای دادند که کسانی که اعتراض ندارند می توانند سهم ارث را بدهند اما کسانی که معترض هستند خیر. دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را نقض کردند و نوشته چون ذی نفعان اقرار به صحت وصیتنامه عادی کردند و وصیتنامه عادی باید تنفیذ شود و در پایان حکم نوشته این رای قطعی است.
آیا دادگاه بدوی می تواند رای دادگاه تجدید نظر را رد کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه به خصوص آرا صادره باید به نظر برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان