مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477 در دیوان عالی کشور

سلام. پرونده با استفاده از ماده 477 در دیوان عالی کشور چه رایی میگیرد و چه مراحلی طی میشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری به معنای اعلام خلاف بین شرع است .
ابتدا باید با درخواست شما ، خلاف بین شرع توسط رییس کل دادگستری استان ، تایید شود و سپس نزد رییس قوه قضائیه ارسال شود و درصورت موافقت ایشان ، پرونده به شعبی از دیوان عالی کشور که برای این امر اختصاص یافته ارجاع میشود و دیوان با توجه به دلایل و مستندات ،رسیدگی و رای مقتضی صادر میکند.
موفق باشید