مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه اموال ارثی

با سلام. پدربزرگ بنده در قید حیات اموال خود را به فرزندان خود هبه نموده است و بعد از فوتش فرزندان پسر بین خودشان معاوضه نامه امضا کرده اند و 30 سال به آن عمل کرده اند. بعد 30 سال عموی بنده رفته شکایت کرده و هبه نامه خودش رو درخواست کرده و می گوید خواهر هایم معاوضه نامه را امضا ننمودند و هبه نامه مال پدرم بعد از معاوضه نامه از بین رفته. ولی یکی از عمویم در دادگاه گفته که پدرم هم هبه نامه داشته ولی 2 تا از عموهایم می گویند ندارد. ما از 2 تا عمه هایم اقرارنامه کتبی گرفتیم که هبه نامه داریم ولی دادگاه رای به فروش زمین های ما داده. ما به کجا مراجعه کنیم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

لطفا در طرح پرسش خود دقت بیشتری کنید.هم فرض ماجرا بسیار مبهم است و هم حتی درخواست خود را صراحتا مشخص ننموده اید.توجه نمایید که عمه و پدرشان و برادر در ذهن شما معنا دارد نه مخاطب شما.