مشاوره حقوقی رایگان - معنای رای دادگاه

سلام . اقای x از ما شکایت کردند اول حوزه شورای حل اختلاف رای را به نفع ما صادر کردند بعد اون اقا اعتراض نوشتن و ما هم پاسخ اعتراض رو دادیم جلسه دادگاه تشکیل شد رای صادر شد.
نوشته در خصوص تجدید نظر خواهی اقای x به طرفیت خانم ها y از دادنامه شماره ... صادره از حوزه 2 شورای حل اختلاف در پرونده کلاسه ... دادگاه با توجه به اینکه دلیلی که موجبات نقض دادنامه تجدیدنظر خواسته را فراهم نماید ارایه نشده است و ایرادی هم بر ان وارد نبوده لذا تجدید نظر خواهی را وارد ندانسته مستندا به ماده 358 قانون ایین دادرسی مدنی ضمن رد تجدید نظرخواهی دادنامه معترض عنه را تایید می نماید. رای صادره حضوری و قطعی میباشد.