سلام طرف حساب شما، خریدار بوده است نَه شخص دیگری. قطع نظر از انتقالات به انجام رسیده، نمیبایستی به شخص ثالث، وکالت میدادید. بنابراین شخص خریدار به درستی و طبق وکالتنامه عمل نموده و خودش میبایست پاسخگوی خریدار خود باشد.
درصورت امکان، از طریق مراجع قضایی، درخواست توقف هرگونه تغییر مالکیت یا اقدامات مربوط به خودرو را بدهید تا وضعیت خودرو تثبیت شود و حقوق شما حفظ شود.
سلام خریدار آخر مالک خودرو محسوب خواهد شد
با سلام شما باید وکالت را به کسی که خود را به او فروختهاید بدهید در غیر این صورت برای شما تبعات دارد
خودرو را بهصورت قولنامهای فروختهام و خریدار اولیه بدون رضایت من آن را به اشخاص بعدی منتقل کرده است. به خریدار سوم وکالت فک پلاک دادهام. اکنون خریدار مدعی انجام تعویض پلاک بدون اجازه است. تقاضای بررسی انتقالات، احراز مالکیت واقعی و رفع مسئولیت از اینجانب دارم.