مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم محجور

سلام برای اثبات بیماری شخص محجور فوت شده دادگاه سرپرستی به ما گفتند اشخاص فوت شده برای اثبات بیماری محجوریت باید توسط دفاتر خدمات قضایی اقدام شود و اینکه ما رفتیم اونجا گفتند اگه عنوانتون برای صدور حکم حجر اشتباه باشه پولتون میره راهنمایی چه عنوانی باید برای درخواست باید بزنیم که در ادامه به مشکل برنخوریم ؟ پدر مادرم دچاری بیماری آلزایمر بودند و اینکه حق مادرم را ندادند و دو تا از بچه ها ازش سو استفاده کردند که به مادر من سهمی تعلق نگیرد و پدربزرگم سند صلحی به دو تا از بچه هاش زده و برای اثبات بیماری و ابطال سند به ما این کار را گفتند بکنیم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

سلام منظورتا از سو استفاده بچه ها از پدر و مادرتان کیست ؟

پرسشگر :

پدربزرگ بنده دارای 4 فرزند هستند که ایشان به دلیل بیماری الزایمر و نداشتن حواس کافی دو تا از بچه هاشون با سواستفاده از پدربزرگم خونه را به صورت صلحی به نام خودشون زدند و اینکه پدربزرگم به نام مادرم و اون یکی داییم هیچی نزده اند به ما دادگاه امور حسبی گفتند برای صدور حکم محجور به دفاتر قضایی باید مراجعه شود برای شخص فوت شده و ما رفتیم در دفتر قضایی گفتند چه عنوانی میخواهید بزنید برای این کار حالا ما برای این کار چیکار کنیم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .صدور حکم حجر پس از فوت تقریباً بعید است.یاالله

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام عنوان خواسته شما تقاضای صدور حکم حجر متوفی

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام عنوان خواسته شما تقاضای صدور حکم حجر متوفی میباشد فوت متوفی مانع صدور حکم حجر نخواهد بود هرچند اثبات آن مشکل است.