درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام خدمت شما بنده در مورخ 1404/5/11تصادف کردم تسادف با متور سیکلت بوده و من چیزی از روز تصادف یادم نیومد متور مال من نبود و رفیقمم بعد اینکه من بهوش اومدم بهم گفت که راننده تو بودی بعد که کروکی رو نگاه کردم راننده او بود و من الان میخوام که بر علیه او شکایت بکنم ولی نمیخوام دیه قسط بندی بشه ایا میشه کاری کرد که اقساط نبندند با تشکر

پاسخ ها

با سلام 

اگر متهم اموالی نداشته باشد به هر حال می تواند دادخواست اعسار بدهد و شما نمی توانید مانع ثبت دادخواست اعسار شوید و دادگاه نیز با توجه به وضعیت مالی مدعی اعسار اظهارنظر خواهد کرد.

سلام و احترام
اگر کروکی نشان می دهد دوست شما راننده بوده و شما آسیب دیده اید، می توانید علیه او بابت ایراد صدمه بدنی ناشی از بی احتیاطی در رانندگی شکایت کنید و مطالبه دیه داشته باشید. اگر موتور بیمه داشته باشد، مسیر بهتر مطالبه از بیمه شخص ثالث است و اصولا نباید منتظر اقساط راننده بمانید. اگر بیمه نباشد یا پوشش کافی نباشد، راننده می تواند دادخواست اعسار بدهد و شما فقط با معرفی اموال و اثبات توان مالی او می توانید با تقسیط مخالفت کنید.

قاضی با توجه به شرایط مالی محکوم‌علیه (طرف مقابل) تصمیم می‌گیرد و معمولاً تقسیط در احکام دیه بسیار رایج است .

راه دفاع وجود دارد

سوالات مرتبط

وکلای متخصص