مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی گرفتن

سلام و احترام

پدر بنده از 40 سال قبل در شهرک نظامی نشین ابتدا در خدمات شهرداری وقت بعد از چندسال در شورای اسلامی شهرک و درنهایت در ابرسانی به عنوان کارمند مشغول بوده که به دلیل سواد ناکافی و مسائل مختلف از حق مسکن محروم بوده... که در سال 1376 به طور شفاهی مدیر وقت ابرسانی به پدرم یک واحد 300متری که فاقد هرگونه سند و تفکیکی و.. بود رو جهت سکونت خانواده پدرم پیشنهاد دادن و ما مستقر شدیم... این ملک 200متر حیاط و 100متر زیربنا دارد..و چسبیده به ملک های غیر مسکونی مثل شورای شهر،بسیج محل،شورای حل اختلاف و.. که همه این واحدها چسبیده بهمدیگه اما تفکیک شده.. و هیچکدام نه سند و نه قولنامه ندارن ... کل این املاک حدود 2هزار متر مربع هست.. که درسال 1384 متولی واگذاری این املاک به متصرفان سازمان صنایع دفاع(ساصد) شده.. که تعاونی ... زیرمجموعه آن کار عملیاتی و واگذاری آن را برعهده گرفته... ما بعد از کلی نامه نگاری های متعدد با فرمانداری شهری و بخشداری شهری و وزارت دفاع و استانداری تهران و نهاد ریاست جمهوری و..جهت گرفتن سند موفق نشدیم ، چرا که نامه یا مدرک واگذاری نداشتیم فقط متصرف بودیم طبق همان فرمایش شفاهی کارفرمای پدرم در سال 1376... این رویه ادامه داشت تا اینکه درسال 1397 تعاونی ... که کار واگذاری املاک بدون سند منطقه مارو داشت به دستور صنایع دفاع (چون شهرک نظامی هست و باید صنایع دفاع واگذار نماید و بعد پروسه سند گرفتن از سازمان زمین شهری و ثبت اسناد طی شود) طبق توافقی که کردیم ما با پرداخت 70میلیون تومن 200متر از ان 300متر را به ما واگذار کردن در دفترخانه رسمی و کاملا قانونی..
ما بعد این قضیه مراجعه کردیم به سازمان زمین شهری که اونها گفتن برید شهرداری برای این 200متر تفکیکی و پایان کار بگیرید .. ما رفتیم شهرداری که بعد از نقشه کشی ماهواره utm و .. گفتن جانمایی مشکل داره ‌‌... یعنی متراژ واگذاری 200متر بوده که فقط حیاط رو شامل میشده اما نقشه ماهواره شهرداری گفت 300متر با زیربنا که اینها باهم مغایرت داره ... که ما نقشه شهرداری رو بردیم زمین شهری گفتن ما به زمین خالی (حیاط) سند نمیدیم و باید برید صنایع دفاع و طبق نقشه شهرداری که هست نامه واگذاری جدید 300متری بگیرید و بعد با شهرداری پیش برید...
ماهم مراجعه کردیم به صنایع دفاع یا بهتر بگم تعاونی مسکن ... بعد از ماها جلسه های کنسل شده بخاطر کرونا و... بالاخره هفته پیش کارشناس رسمی فرستادن متراژ گرفتن ودر جلسه خودشون مطرح کردن و دیروز به ما اعلام کردن ما به شما 300متر رو نامه نمیدیم‌‌ ‌.. در عوضش اون 300متر رو خودمون یه آپارتمان میسازیم و یک واحد 100متری رو میدیم به شرطی که تمام فرزندان جمع بشن و تعهد بدن که با 100متر رضایت دارن و هیچ ادعای دیگه در اینده ندارن .. و گفتن اگر این رو قبول نکنید حکم دادگاه میگیریم جهت تخلیه ..

این کل موضوع بود خلاصه وار..

حالا ما نیازمند یه مشاوره تخصصی وکالت ملکی هستیم چونکه 200متر نامه واگذاری رسمی داریم که گیر کردیم در سند گرفتن اون توی مراجع ذی صلاح اون
از طرفیم این متولی واگذاری که نهادی نظامی اینطور مارو با تهدید و رعب و وحشت تحت فشار گذاشته.
لطفا کمکون کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده های ملکی باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید