مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

سلام، خسته نباشید.
من 6 سال هست که از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم با من هست. پدرم فوت کرده و حقوقش را مادرم میگرفت. الان پدر و مادر مادرم فوت کردن. من میتوانم تقاضای حقوق پدرم را بکنم ک حقوق کامل پدرم را من بگیرم و مادرم حقوق پدرش را؟
راهنماییم کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

دریافت حقوق پدر توسط دختر مطلقه حقوق مستمری پدر به دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مستمری پدر به دختر بیوه مستمری بازماندگان مستمری