مشاوره حقوقی رایگان - عفو

با سلام. من به جرم معاونت در قتل به اشد مجازات ده سال و یک ماه حبس تعزیری درجه 3 محکوم شدم. قبل از صدور حکم رضایت ولی دم را گرفتم. در کمیسیون عفو نیز دارای پرونده ‌هستم. چقدر باید از حبسم را بکشم تا شامل عفو شوم یا حکمم بشکند؟ همسرم نیز به قصاص نفس محکوم شده.

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ یک ‌دوم محکومیت محکومان به حبس بیش از پنج سال تا پانزده سال مشمول عفو می گردد. ضمناً محکومیت همسر شما به قصاص نفس چون از جمله جرایم حق الناس می باشد؛ مشمول عفو نمی گردد.