درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث

سلام به عنوان شخص ثالث روی یک پرونده اعتراض زدم و برای گرفتن دستور موقت مبلغ 100 ملیون یک سند خانه به عنوان وثیقه بازداشت کردم الان که دادگاه حکم را به نفع من نداده است تکلیف این سند که به عنوان وثیقه گذاشتم چی میشه چطوری میتونم آزادش کنم؟

پاسخ ها

چنانچه طرف مقابل مطابق ماده 324 قانون مدنی ظرف یکماه مطالبه خسارت نکند مبلغ به دستور دادگاه آزاد میشود

اگر سند را برای دستور موقت یا توقف عملیات گذاشته اید و رای نهایی به نفع شما صادر نشده، سند فوری آزاد نمی شود؛ باید یک ماه از ابلاغ رای نهایی بگذرد تا اگر طرف مقابل دعوای خسارت مطرح نکرد، از همان شعبه درخواست رفع بازداشت و فک وثیقه بدهید.

سلام  اگر طرف مقابل در مهلت مقرر  ، درخواست مطالبه خسارت نماید ابتدا باید به درخواست ایشان رسیدگی شود بعد از گشت مدت ۳۰ روز اگر طرف مقابل درخواست مطالبه خسارت  ننماید شما می توانید درخواست  رفع  توقیف  را نمایید 

دوست عزیز، برای آزادسازی وثیقه پس از صدور حکم قطعی علیه شما، باید تشریفات قانونی خاصی جهت اطمینان از عدم ورود خسارت به طرف مقابل طی شود، لذا برای طی سریع این مراحل حتماً از وکلای سایت مشاوره بگیرید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص