مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی طولی

با سلام من از شهرداری مجوز پیشروی 70 درصد گرفتم پروانه ساخت هم صادر شده
بدین قرار است که طول قطعه من دو برابر قطعه مجاورین میباشد حالا مجاورین از من شکایت کرده اند
و اینکه در طول قطعه من در قسمت مجاورین دو قطعه وجود دارد با مالکین متفاوت که 60 درصد پیش روی من کل قطعه مجاورین اولی را رد میکند که شهرداری برای من 70 درصد پیشروی داده چون 60 درصد پیشروی من افتاده در ساخت قطعه های مجاورین جلویی
در ضمن قطعه جنوبی با کوچه 8 متری
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حمیدرضا حسن گودرزی

حمیدرضا حسن گودرزی :

سلام
با توجه به صدور پروانهًً شما حق ساخت داريد در صورت مزاحمت محاورين مي توانيد شكايت رفع مزاحمت نماييد تا موضوع به كارشناس ارجاع شود
كارشناس وفق پروانهًً اعلام نظر مي نمايد و شما مي توانيد ادامه ساخت فرماييد