درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات داور با تبانی داور مرضی الطرفین وداور طرف مقابل وصدور رای خلاف قانون و قوانین موجد حق

هیات داوری در یک فقره مشارکت در ساخت با فرد سازنده تبانی کرده و پشت سرهم رای خلاف قوانین موجد حق بر علیه مالکین که ورثه هستند صادر میکنند ووجه الزام قراردادی را در تمام آرای داوری بر ضد ورثه صادر وآنان را متضرر کرده اند آیا از این داوران میشود شکایت کرد وخسارات زیادی را که به ورثه وارد کرده اند از آنها دریافت کرد . (2)؛ دو نفر از ورثه را به زندان انداخته اند وعینا همان رای داوری در دادگاه بدوی وتجدید نظر همان رای را ابطال کرده اند. آیا به علت نقض قانون و قرارداد ثبتی میشود بر علیه فرد سازنده و دو نفر از داوران شکایت کیفری کرد به علت سلی آزادی فردی مادی و معنوی.(3)؛ داور سازنده ذینفع در خرید یک واحد آپارنمان در زمان داوری از سازنده زیر قیمت روز خریده ودائما مالکین را با فشار روی داور مرضی الطرفین بر علیه آنان رای صادر میکردند و دادگاه هم اجراییه صادر میکرد و پول های زیادی از مالکین گرفته اند لطفا راهنمایی کنید تشکر.

پاسخ ها

سلام  شما می‌بایست با استناد به ماده  ۴۸۹ قانون آئین دادرسی  در مهلت مقرر درخواست بطلان رای داوری را مطرح نمایید  شما می‌بایست بر اساس بندهای ماده  ۴۸۹  لایحه دقیق تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید 

ابطال رای داوری خیلی به سختی امکان‌پذیر است 

جرم تبانی در بردن مال غیر متصور است

با درود 

پرسشگر ارجمند مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به لحاظ اهمیت آن. 

 با سلام و احترام شما می‌توانید در این خصوص مطابق قانون آیین دادرسی مدنی با استناد به ماده ۴۸۹ آن قانون در زمان مقرر درخواست بطلان رای داوری را داشته باشید و باید یک لایحه دقیق تنظیم کنید بهتر است در صورت عدم علم کافی در حقوق از همکاران متخصص کمک بگیرید 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص