مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال مادر در زمان حیات ایشان توسط یکی از فرزندان بدون رضایت بقیه فرزندان

باسلام وخسته نباشید
یک باغچه ای مربوط به مادر پیرم هست و بنا به محجوریت و ساکتی ایشان چندسالیست برادرم از ان استفاده و بهره برداری میکند و اجازه استفاده از ان را به بقیه برادر و خواهرانش نمیدهد واعلام میکند تا زمانیکه زنده هستم شما اجازه استفاده از انرا ندارید راهکار قانونی چیست

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر محجور است به قیم رجوع کنید و پاسخ قانونی نداد به دادستان اعلام کنید