مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

با سلام و خسته نباشید
مدتی پیش برادر من موقع عبور از کوچه از زن همسایه میشنوه که به مادر من بی دلیل فحش میده. داداشم رو حساب زن بودن ایشون حرفی نزده و رد شده؛ اما من وقتی فهمیدم رفتم در خونشون و گفتم رو چه حسابی فحش دادی که اون خانوم گفتن خوب گفتم از این به بعد بیشتر هم میگم.
کار به فحاشی دو طرفه رسید.
بعد از اتمام دعوا زنگ زدن 110 و رفتیم کلانتری اونا شکایت کردن
ماهم فرداش رفتیم شکایت
اونا تو اولین جلسه از ادعا کردن که من بهشون حمله کردم و نامه ی پزشک قانونی دارن
در صورتی که همه همسایه ها شاهد بودن که دعوا فقط لفظی بوده و هم اینکه تو متن شکایت کلانتری اونا هم فقط گفتن لفظی بوده
با توجه به اینکه بیش از حد اشنا دارن تو کلانتری ، من چطور میتونم ثابت کنم که حتی دستمم بهشون نخورده
چون همه شاهدن
اما چون همسایه ایم کسی نمیاد شهادت میگن دوست و دشمن برا خودمون درست نمیکنیم

من باید چیکار کنم :(

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، میتونید استشهادیه کتبی تهیه کنید و هم اینکه درخواست تحقیق محلی بدید و اگر در اطراف محل دعوا دوربین نصب شده باشه از مقام قضایی درخواست بازدید فیلم رو بکنید.همچنین در نامه پزشکی قانونی چه مواردی قید شده؟ صرف معرفی شدن به پزشکی قانونی اثبات کننده هیچ ادعایی نیست و باید آثار ضرب و جرح وجود داشته باشه.

یک وکیل

با سلام
تنها راه شما جهت عدم درگيري فيزيكي شهادت شهود هستش و حتما بايد جهت اثبات اين امر ٢ شاهد مرد با خود در دادسرا دشته باشيد ،و در صورت لزوم با توجه به گواهي پزشكي قانوني ادعاي خودزني بكنيد

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
در دادگاه كسي كه ادعا مي كنه بايد ادعاش رو ثابت كنه . بنابراين انهايي كه ادعاي ضرب و جرح توسط شما را دارن بايد با شهود ادعاي خود را ثابت كنن و شما با انكار موضوع نيازي به شهود نداريد ولي اگر انها شهودي تعرفه كردن شما هم چاره اي جز معرفي شهود جهت اثبات ادعاي خود نداريد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع فقط با شهادت قابل اثبات است هرچند شما هم در زمینه شکایت خود به هیچ عنوان رضایت ندهید تا موضوع به دادگاه و عندالزوم شورای حل اختلاف ارجاع گردد. در آنجا برای اثبات ادعا در صورت عدم موافقت شما باید سوگند یاد شود.