مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک مشاعی

من 10سال پیش مبلغی را در اختیار برادرم گذاشتم تا با هم یک زمین زراعی بخریم و باغ احداث کنیم برادرم قطعه زمینی معادل 6000 متر مربع خرید که قدرالسهم من 1500متر مربع میشد سپش با کمک هم آن را به باغ تبدیل کردیم بعد از 2سال من و برادرم یک قولنامه دستی تنظیم کردیم که در آن 1500 متر ار6000 متر به من واگذار شده اما تاکنون برادرم حاضر نشده قدرالسهم من را تفکیک کند و از تحویل آن طفره می رود می خواهم از طریق دادگاه اقدام کنم چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی علی نجاتی

جناب آقای مهدی علی نجاتی :

نمیتونید تقسیم کنید چون قانونا مجاز نیست از طریق دادگاه دادخواست تقسیم و در صورت عدم تقسیم حکم بفروش بخواهید