مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند نسقی

با سلام. من یک زمین در گیلان قولنامه کردم. در مدارکی که به من تحویل دادند قولنامه های دستی قبلی بود با یک تقسیم نامه بین وراث ولی نسق نبود. من هم وارد نبودم به موضوع، بعد تا اون جا که تونستم، رفتم تا حتی مجوز مسکونی باغ را گرفتم، با پروانه ساخت و نقشه ساخت. الان فهمیدم نسق نگرفتم. وراث هم با هم اختلاف دارن. وارثی که من زمینش را خریدم آدم نرمالی نیست و معتاده برم سراغش حتما پول زیادی می خواهد. راهکار چیست که بتونم با این قولنامه و قولنامه های قبلی که هست، بتونم نسق را از پرونده در جهاد یا اسناد و املاک بگیرم؟ راهکار تفکیکی کردن و سند گرفتن را هم در گیلان شهرستان فومن را هم بفرمایید.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

دادخواست اثبات وقوع معامله وخلع ید مطرح و درخواست استعلام از اداره مربوطه به دادگاه داده شود