مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایتی که از ما شده چکار باید بکنیم

سلام خانه پدری داریم من و چهار خواهر و یک بردارم که در قید حیات نیستند و از ایشون سه فرزند مانده بارها برای فروش خانه اقدام کردیم اما به فروش نرفته حالا پسر برادرم رفته و از ما شکایت کرده البته مادر ما هنوز در قید حیات هستند پدرمان قبل از فوت وصیت نامه دستی نوشته اند که بعد از خودشان مادر وارث هستند آیا این وصیت نامه اعتبار قانونی دارد البته یک نفر شاهد در ان زمان امضا کرده و در ضمن مادر بنده مسن هستند آیا آنها می تونند مادر را بیرون کنن در ضمن سه فرزند برادرم خانه دارند ولی نمی دانم چرا سه آدرس مختلف در محلهای مختلف در اظهار کردن و بیان کردن ما نخواستیم این منزل را بفروشیم در جای که مشتری برای خرید نداشته ممنون از کمک شما

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام موضوع شما نسبتا مفصل است اول وصیت نامه دستی موصوف اگر پدر شما تمام آن را با دستخط خود نوشته( حروف و عدد) و علاوه بر شاهد دیگران از جمله شما بر وقوع آن شهادت بدهید با جمیع شرایط می تواند مؤثر باشد اما توجه داشته باشید وصیت تا یک سوم نافذ و زیاده محتاج رضایت وراث است
نکته: اگر برادر شما قبل از پدر شما فوت کرده باشند ارث ندارند