مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و وقت بخیر
بنده در سال 96 بعنوان خواهان شکایتی کرده بودم که در نتیجه خوانده محکوم به پرداخت مبلغی شد و اکنون این پرونده در مرحله اجرای حکم است. اما در رای دادگاه خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست تا اجرای حکم لحاظ نشده است و همین موضوع باعث شده محکوم علیه اطاله وقت کند. آیا الان میتوانم خسارت تاخیر تادیه را از زمان تقدیم دادخواست تا اجرای حکم برای پرونده مذکور درخواست کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام باید بررسی شود آیا در خواسته عنوان شده و از قلم افتاده که دادگاه باید تعیین تکلیف کند برای قسمتی که مورد حکم قرار نگرفته، در غیر اینصورت تقدیم دادخواست باید انجام شود

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام اگر در دادخواست اولیه مطالبه خسارت تاخیرتادیه نموده آید می توانید به شعبه صادرکننده رای مراجعه کنید اما اگر غیرازاین بوده در دادخواست جداگانه طرح دعوا ی مطالبه خسارت کنید