مشاوره حقوقی رایگان - اجرای پله در ملک خودم

باسلام اینجانب چند سال بعد از سکونت همسایه ام نسبت به ساخت و ساز ساختمان خود و همچنین اجرای اسکلت طبقه همکف و پله نموده ایم ولی هیچ گونه اعتراضی در طول ساخت و ساز نداشتیم
متاسفانه بعد از گذشت این زمان همسایه شاکی هستن که جرا پله سمت خانه ایشان اجرا شده و باعث نازیبا شدن خانه همسایه و همچنین حریم خصوصیشان شده در صورتی که هنوز این ساخت و سازها تکمیل نشده و از آنها هیچ گونه استفاده ای نمی شود آیا در صورت شکایت همسایه ما ملزم به خسارت یا حتی اجرا نکردن پله برای استفاده از طبقه همکف میشویم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید به شهرداری مراجعه و استعلام بگیرید