مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم

صیغه همسرم هستم. هم بنده وهم همسرم و هم همسراول رضایت برای ازدواج مجدد داریم. درصورت ثبت اجازه خانم شوهرم در دفترخانه باید چه کار انجام دهیم؟ زیرا بعد میخواهیم این رضایت نامه را برای قاضی و گرفتن حکم ازدواج بفرستیم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید دادخواست ثبت واقعه ازدواج بعنوان ازدواج دایم رو از طریق دفتر خدمات قضایی بفرستید دادگاه.