مشاوره حقوقی رایگان - کسب اجازه ضبط صدا ازدواج مجدددرصورت همسر داشتن از همسر اول

باسلام وعرض ادب. همسرم راضی هست من ازدواج کنم. و زن دوم بگیرم. آیا اگر درخصوص اقرار رضایت صدایش رابارضایت خودش ضبط کنم و یک نوشته دستی بنویسد وامضاکند که راضی هستم تو ازدواج مجدد کنی. ایا بعد از ازدواجم میتونه شاکی شود یاخیر. باتشکر ازپاسخ شما

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر رضایت دهند، دیگر نمی توانند بابت این موضوع اعتراض نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر ولی بهتراست اجازه نامه در محصر دو شاهد در دفترخانه امصاشود