مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت اختصاصی

سلام. بنده طبقه ی همکف از یک آپارتمان سه طبقه را از مالک کل ساختمان خریده ام.در مبایعه نامه حیاط خلوت را به طور اختصاصی قید نموده اند و کاملا به من فروخته اند.اما حالا ادعا می کنند که مشاع است و در آن حق دارند و می‌خواهند بنده را ملزم کنند که سقف آن را بردارم و حق مسقف کردن نداشته ام.زیرا محل برف ریز و آبریز کل ساختمان است.ایشان مالک سایر واحدها نیز می باشند.حالیه بنده را راهنمایی بفرمایید که چکار کنم.ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ادعای ایشان واهی و برخلاف توافق قراردادی است لذا تا زمانیکه رای دادگاه مبنی بر جمع آوری سقف یا مشاع بودن حیاط خلوت صادر نشود ، حیاط اختصاصی و متعلق به شماست