مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل، اسیب جسمانی و فحاشی رکیک

سلام دوستان گرامی
چند روزی هست که توسط دوست پسر قبلی یکی از دوستانم مورد تهدید قرار گرفتم و در اخرین پیام به صورت تماس تلفنی صراحتا اعلام شد که برای خرید اسلحه به کردستان رفته ام و وقتی پیدایت کنم تاوانت را پس میدهی.
همین پیام ها در واتس اپ نیز بصورت ویس ارسال شد و سریعا پاک شدند و مهلت ذخیره انها را نداشتم .
این فرد سابقه ضرب و جرح با دیگران را دارد و من واقعا نگران سلامت جانی خود هستم . با استناد به این داده ها امکان پیگیری و شکایت وجود دارد؟ تنها چیزی که ازین فرد در اختیار دارم شماره تماس خط ثابت اوست

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله طرح دعوا کنید ولو اینکه منتج به نتیجه نشود.