مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید به قتل

سلام مجدد و خسته نباشید.

عمو و پسرعموی من طی یک تماس تلفنی با منزل ما اقدام به فحاشی و تهدید کردند که فایل اون موجوده، یعنی وقتی که تماس گرفتند من از صفحه گوشی منزل فیلم برداری کردم که شماره عموی من روی صفحه گوشی منزل نشون داده شده و بعد از برقراری تماس اقدام به توهین (فحاشی ناموسی، فحاشی به فرد فوت شده و تهدید به قتل) کردند. ضمن اینکه عموی بنده به دلیل مسائل مربوط به ارث و میراث همه برادران خود را بارها تهدید به قتل کرده است. برای تهدید به قتل اظهارات دو شاهد مرد داخل پرونده ثبت شده که هردو نفر عموی من هستند و برای اثبات فحاشی ها و تهمت ها همون فایل که خدمتتون عرض کردم موجود و داخل پرونده هست که کلانتری محل هم به دستور معاون ارجاع عین الفاظ و فحاشی ها را به صورت مکتوب قید کرده و داخل پرونده گذاشته، سوال من سه چیز هست:
1- حکم دادگاه چی میتونه باشه؟
2- آیا در زمان احضار به دادگاه وثیقه ای از مشتکی عنهما خواسته میشه یا خیر؟
3- آیا امکان احضار شهود به دادگاه وجود داره یا اظهارت کتبی آن ها که داخل پرونده موجود هست کفایت می کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تهدید و توهین بسته به الفاظ حبس و شلاق دارد ودر بازپرسی وثیقه اخذ میشود و اگر قاضی لازم بداند شهود باید حاضرشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به عنوان متهم احضار بشه باید ضامن معرفی کنه و نتیجه قابل پیش بینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توهین و فحاشی اگر در حد قذف باشد شلاق والا جزای نقدی و تهدید حبس و شلاق

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تمامی این موارد ممکن است خواسته شود. مجازات نیز بر اساس شرایط پرونده و متهمین تعیین خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهود در صورتیکه دستور جهت احضار باشد باید حاضر شوند
فحاشی جزای نقدی
تهدید حبس و شلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است متهم محکوم بشود و در جلسه دادسرا ضامن کارمند لازم است و خود شما باید شهود را در جلسه حاضر نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حکم دادگاه قابل پیش‌بینی نیست و قاعدتاً وثیقه و یا تامین اخذ خواهد شد شهود نیز ممکن است احضار شوند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام جرایمی که در این پرونده رخ داده عبارتند از توهین ، تهدید و احتمالا چه بسا قذف و هر یک از این جرایم ، مجازات مستقل خود را دارد . مطالبه وثیقه منوط به نظر بازپرس است . دادگاه شهود را احضار خواهد نمودزیرا شهادت باید عندالحاکم باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ممکن است متهم محکوم بشود و در جلسه دادسرا ضامن کارمند لازم است و خود شما باید شهود را در جلسه حاضر نمایید