مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه فروش ملک

سلام چندماه پیش خونه ای فروختم وکالت از تمام ورثه گواهی حصر وراثت و فرم 19دارایی بنام خودم هست و اینکه وکالت 3سال قبل از همه گرفتم خونه خودم ازشون خریده بودم زمان فروش در مشاور املاک به عنوان فروشنده اسم خود نوشتم خریدار در موعد دفترخانه اعلام کرد کل ورثه بیان امضا کنن همه امدن امضا کردن غیر از خودم دلیلش دیر رسیدم وقتی وکالت دیدم موافقت نکردم و گفتم اول قرار بر انتقال سند بود الان وکالت ولی این وکالت ماترک اسمی از پلاک ثبتی نیومده عوض بشه بحث بالا گرفت قرار شد فردا دوباره بیایم فردا اول من رفتم دفترخونه شلوغ بود تو همان تاریخ سند انتقال یه معامله دیگه بود که باید امضا میکردم و طرف معامله دیگه حضور داشت امضا کردم ولی خریدار خونه خودم عوض شد و رفت نگو سردفتر فامیل نزدیکشه میون اوراق معامله خودم برگ وکالت نامه رو گذاشته تمام اسنادش هست بعد از 10روز همین دفترخونه تماس میگرفت بیا سند امضا کن چک اماده است 4بار تماس گرفته ولی الان متوجه شدم سند زده بنام همسرش ایا میتونم پیگیری کنم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارت فوق، می توانید اقدام کنید اما جهت اظهارنظر بیشتر باید ادله و مدارک و اظهارات مفصل شما بررسی شود