مشاوره حقوقی رایگان - آیا صاحب خانه سابق شکایت کرده میتواند خانه که فروخته بدلیل عدم پرداخت قسط خونه رو پس بگیره

حدودا سال نودوپنج خونه ای خریدم که بدلیل عدم پرداخت صاحب خانه وامش با اینکه با روز کردم اقساطی خیلی بالا بود یه جورایی با نگفتن بانک و صاحب خانه سرم کلاه رفت تا اینکه صاحب سابق و پیگیری هاش با بانک سامان تونست زودتر بدلیل عدم پرداخت بنده وام صد میلیون شد دویست میلیون اجراییه بزنه رو خونه الان هم وکیل گرفته خونه رو پس بگیره منم یه پولی بهمون دو ماهی طول میکشه برسه انحصار وراثت منتظرم بگیرم تسویه کنم با بانک و حالا میترسم این مرده کلاهبردار بتونه خونه رو از طریق وکیل پس بگیره چون خونه میلیاردی شده نمیخوام خونم بره آیا میتونه برنده بشه دادگاه لایحه خواسته دفاعیه اون وکیلش فرستاده تو سایت بنظرتون میتونه خونه رو از چنگم در بیاره از طریق دادگاه

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

بدون ملاحظه قرارداد نمی توان اظهار نظر کرد .