مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام بنده یک خانه به صورت وکالتی فروختم که وام بانکی داشت در قرارداد که در بنگاه فی مابین طرفین نوشته شده قید شده در صورتی که تا 3 قسط پرداخت نشه معامله فسخ بشه. خانه بعد از این خریدار به دو نفر دیگه فروخته شده و نفر آخر اقساطش را پرداخت نمی کنه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید الزام خریدار را به پرداخت اقساط وام بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله و اقساط را از خریدار دوم بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید الزام خریدار را به پرداخت اقساط وام بخواهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد بنظر امکان فسخ و الزام وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید ابتدا اظهارنامه ارسال نموده و در صورتی که افاقه ننمود دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله و اقساط را از خریدار دوم بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرط مذکور فقط بین متعاملین همان قرارداد معتبر است مگر این شرط در مبایعه نامه های بعدی نیز قید شده باشد