پرداخت از اموال محکوم علیه در غیر این صورت ولی ملزم به پرداخت است
سلام در چنین موقعیتی از اموال محکومعلیه برداشت خواهد شد و اگر اموالی نداشته باشد، پدرش ملزم به پرداخت نخواهد شد مگر اینکه ضمانت او را نموده باشد.
در صورت نداشتن اموال پدر در صورت ضمانت باید پرداخت کند
ابتدا از اموال محکوم علیه دریافت می گردد در غیر اینصورت از اموال ولی قابل وصول می باشد.
مسئولیت پرداخت دیه بر عهده پدر به عنوان ضامن (مستند به ماده ۶۸۴ قانون مدنی) قطعی است و پس از رد اعسار فرزند، محکومله حق اجرای حکم علیه ضامن را دارد. ضامن در صورت عدم توانایی پرداخت دفعی، باید فوراً دادخواست اعسار و تقسیط دیه را با خواسته تقسیط و خوانده محکومله، به دادگاه بدوی صادرکننده حکم تقدیم کند. دادگاه با احراز عدم ملائت مالی ضامن، مستند به ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، دیه را تقسیط کرده و حکم را صادر میکند و این تقاضا مستقل از درخواست رد شده فرزند است.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.