مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

با سلام. یک زمین 500 متری خریداری کردیم و در مبایعه نامه نوشته شده که از یک طرف به کوچه 4 متری چسبیده و فروشنده با علم به این موضوع زمین فروخته. حالا موقع دیوارکشی اصرار داره که یک متر از سمت کوچه 4 متری عقب نشینی کنید چون انشعابات به کوچه 4 متری نمیدن. سوالم این هست که آیا میتونم دیوارکشی کنم و سند تک برگ بگیرم بدون عقب نشینی؟
و آیا برای اون میزان عقب نشینی، فروشنده باید خسارت بده چون میدونسته نیاز به عقب نشینی داره ولی چیزی نگفته و فروخته؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

خسازت از فروشنده یا فسخ معامله