مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سهمیه پنج درصدی فرزندان رزمنده دفاع مقدس

سلام. پدر من سال 61 چهارده ماه سربازیشو در جبهه گذرانده و روی کارت ایثارگری اون چهارماه نوشته شده. من جزء سهمیه پنج درصد در ازمون استخدامی دستگاه های اجرایی میشم یا نه. پدرم داوطلبانه نرفته و سرباز بوده.

پاسخ ها :

سهمیه 5 درصدی فرزندان رزمندگان سهمیه فرزندان رزمندگان سهمیه استخدامی فرزندان رزمندگان سهمیه استخدامی فرزندان رزمندگان استخدامی سهمیه