مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. من یک خودرو ام وی ام خریدم زمانی که خریدم نرفتم استعلام بگیرم. الان خودرو رو توقیف کردن و میگن میخوان بزارن مزایده. آیا من میتونم کاری انجام بدم که این اتفاق نیفته؟ اصلا اون ها میتونن بزارنش مزایده و اگه بخوان این کار رو بکنن چقد زمان میبره؟ یکی از دوستانم میگه با یک مبلغی میتونم برات زمان بگیرم که اقساط رو پرداخت کنه آیا میتونه؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو خریداری شده به دلیل بدهی صاحب قبلی مزایده خودرو خریداری شده جلوگیری از مزایده خودرو توقیف خودرو مزایده خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خودرو