مشاوره حقوقی رایگان - مزایده شدن خودروی بنده به علت بدهی مالک قبلی

باسلام بنده سال 1396خودروی خریداری کردم و مبلغ کامل پرداخت کردم و فروشنده هیچ موقع حاضر نشد که برای ثبت سند در محضر حاضر شود به هر بهانه ای و امسال خودرو بنده به علت بدهی همان مالک قبلی به مزایده گذاشته شد و بنده نمیدانم با این همه مشکلاتم حقوحقوقم را چگونه بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با در دیت داشتن اسناد ومدارک خرید خودرو وجوه پرداخت شده نسبت به احرلی حکم دادخواست اعتراص ثالث اجرایی وتوقف اجرای. حکم تنظیم وتقدیم دادگاه نمایید

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

قراردادتون رو با تنظیم لایحه ای تقدیم اجرای احکام مربوطه بکنین