مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تحت تکفل

پدرم 6 سال پیش فوت کردند و مادرم بعنوان مستمری بگیر ایشان هستند و با توجه به اینکه برادر معلولی دارم که مستمری بین ایشان و مادرم تقسیم میشود
من طلاق گرفته ام و الان میخواهم خودم و دخترم فقط از بیمه درمانی پدرم استفاده کنیم . اما با مراجعه به ساتا گفتن که باید برای جداسازی حقوق اقدام کنیم . اما من فقط میخواهم از بیمه استفاده کنم .
ایا راهی وجود دارد که فقط تحت پوشش بیمه درمانی نیروهای مسلح به سرپرستی مادرم قرار بگیرم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر / باید شما هم داخل در مستمری بگیر ها شوید بعد دفترچه بگیرید اگر نخواستید حقوق خود را به مادر و برادر خود بدهبد