مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو کارکرده

سلام. بنده خودرو مگان خود رو به علاوه مبلغی با یه تویوتا کمری که متعلق به آشنایی بود معاوضه نمودم بدون هیچ قراردادی، اولین سفر با کمری واشر زد و برای تعمیر موتور دچار خسارتی سنگین به مبلغ 45میلیون تومان شدم به صاحب قبلیش زنگ زدم که توجهی نکردن لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمن اینکه در مورد دو خودرو مذکور هنوز قراردادی انجام نگرفته

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرخریدوفروش کردید(اگرچه شفاهی باشه)می توانید معامله رافسخ و وجه وخودروی خود راپس بگیرید ویا ارش عیب (خرجکرد)خودرا ازمالک قبلی مطالبه کنید مشروط براینکه واشرزدن وعیوب دیگر متصل به زمان خرید باشد وشما مقصرنباشید.