مشاوره حقوقی رایگان - تادیه تاخیر چک شرکت سهامی خاص

سلام. اینجانب چکی در سال 76 برگشت شده ازم و اموال شرکتم توقیف شده بود اما نفر سوم بود چیزی بهش نرسید. مبلغ چک ده میلیون بوده و الان طرف رفته تادیه تاخیر خواسته. در دادگاه و تجدیدنظر محکوم شد بخاطر مرور زمان. اما باز رفته از شرکت که بنده مدیر عامل بود جهت تادیه تاخیر شکایت کرده. تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر تادیه چک شرکت خسارت تاخیر تادیه چک تاخیر تادیه چک خسارت