مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی دادگاه

سلام، خسته نباشید. بنده حدود یک سال و نیم پیش در یک درگیری مورد ضرب و شتم عمدی قرار گرفتم. بعد از طی مراحل پرونده دادگاه رای را به نفع من صادر کرد. الان سوال بنده این هست که پرونده من چند ماه پیش بعد از این که حکم صادر شد به اجرای احکام رفت. اجرای احکام وقت رسیدگی را برای این تاریخ 1399/6/17 معلوم کرد. من نتونستم سر تاریخ برم. خبر هم ندارم متهم رفته یا نه فقط همان روز وارد سایت ثنا که شدم در روند پرونده نوشته بود. وقت رسیدگی به لحاظ پرداخت نشر آگهی تجدید شد و سه روز دیگر دوباره وقت داده. حالا منظور از پرداخت نشر آگهی چیست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باید به شعبه مراجعه کنید ولی احتمالا انتشار رای صادره دستور اجرای حکم است