مشاوره حقوقی رایگان - تجدید وقت رسیدگی به لحاظ حوادث غیر مترقبه

در سال 98 به علت اینکه فروشنده آپارتمان خریداری شده توسط من به علت آماده نشدن سند در دفترخانه حاضر نشد عدم حضور گرفتم و چون به توافق نرسیدیم جهت خسارت تاخیر و عودت مبلغ دریافتی بابت کاهش متراژ و الزام به تنظیم سند شکایت کردم البته سند به نام سازنده هست نه فروشنده آپارتمان و در تاریخ 24 فروردین 99 وقت رسیدگی بود که من در زمان مقرر در دادگاه حاضر شدم ولی فروشنده حاضر نشد و قاضی چند سوال از من کرد و تمام شد اکنون بعد از 20 روز قاضی رای نداده و در سامانه ثنا عبارت وقت رسیدگی به لحاظ بروز حوادث غیرمترقبه تجدید و به وقت نظارت به تاریخ تیرماه 99 تغییر کرد علت چیست و منظور از حوادث غیرمترقبه کرونا هست یا مربوط به دیر آماده شدن سند و عدم انتقال سند

پاسخ ها :

تجدید وقت رسیدگی به لحاظ حوادث غیر مترقبه وقت رسیدگی به وقت نظارت تغییر کرد تجدید وقت رسیدگی دادگاه وقت رسیدگی دادگاه حوادث غیر مترقبه کرونا