سلام، طبق قانون مدنی اگر قراردادی مبنی بر قرض عادی نوشته نشده و شرط بهره یا سود تعیین نشده باشه، فقط اصل مبلغ یعنی همون ۳۰ میلیون باید برگردونده بشه و اضافهای بر اون قانونی نیست مگر اینکه طرفین در قرارداد شرط کرده باشند یا توافق جداگانهای برای سود داشته باشند
قاعدتا باید میلغی که او را راضی کند اضافه باید بدهید میتوانبد براساس شاخص بانک مرکزی حساب کنید با ۱۲۹ تماس بگیرید تا مبلغ دقیق را اعلام کند
باید بود اسناد تجاری در قبال بدهی داده اید با خیر وگرنه قانونا خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی تعلق میگیرد زیرا ؛در دعاویی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین میگردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد مگر اینکه طرفین به نحو دیگری مصالحه نمایند.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.