مشاوره حقوقی رایگان - شرط در مساعدت

با سلام و ادب محضر اساتید بزرگوار.
بنده قصد دارم مبلغ پنجاه میلیون تومان به شخصی جهت خرید خانه کمک کنم. نامبرده میبایست در دفتر اسناد رسمی تعهد محضری به من بدهد که خانه خود را تا 20 سال نفروشد. آیا این شرط صحیح است؟ در صورت تخلف نامبرده آیا میتوانم پول را مطالبه کنم؟
با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بره باتوجه به شرط ضمن عقد و اینکه از شروط صحیح می‌باشد بلامانع و وفق ماده 10 قانون مدنی قرارداد فی‌مابین معتبر می‌باشد