مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از تعمیر کار

با سلام.
من یک دستگاه ps4 رو حدود 3 ماه پیش برای تعمیر به یک گیم نت دادم.
ولی متاسفانه در یک قسمت دیگر آن اشکال ایجاد کردند که به دلیل ناتوانی تعمیر کار در انجام کارش بود.
بعد از بررسی متوجه شدم که اون مغازه اصلا مجوز تعمیرات هم نداره.
حالا که دستگاه خراب شده به هیچ عنوان چیزی رو قبول نمیکنن و حاضر به پرداخت خسارت نیستن.
لطفا راهنمایی بفرمایید راه حل چیه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چون مجوز ندارند به اتحادیه نمی توانید مراجعه نمایید بایدخسارت خودتان را از طریق شورای حل اختلاف مطرح و پیگیری نمایید