مشاوره حقوقی رایگان - پلمب واحد صنفی

با سلام.
ابنجانب دارای یک واحد صنفی هستم واقع در بندر عباس که حدود 39 سال در آن مشغول به کار در زمینه خواربار فروشی هستم. این واحد صنفی دارای پروانه کسب خواربار فروشی می باشد و پروانه کسب هم حدود 2 سال دیگر وقت دارد. ولی مسئولین از طرف فرمانداری و اتحادیه صنف و با همکاری شهرداری و اماکن نه اینکه یک واحد بنده را تعطیل کرده اند بلکه حدود سی واحد مثل بنده درگیر این مسائل هستند.
و دلیل تعطیلی هم بر این است که مجتمع بنکداران در 20 کیلومتری بندر ساخته شده. ولی ما توان مالی برای اجاره کردن هر واحد 10 میلیون تومان و ودیعه 100میلیون و یا خریدن چند میلیاردی را نداریم. لطفا بفرمایید قانونی هم است که از ما حمایت کند؟ به کجا شکایت کنیم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید بررسی شود که این تصمیم بر اساس چه بخشنامه یا دستوری انجام شده. تعطیلی کسب و کار نیاز به حکم قانون دارد.