مشاوره حقوقی رایگان - گزارش فعالیت صنفی بدون پروانه کسب

سلام. بنده مغازه دارم و پروانه کسب هم دارم. هستن کسانی که در شهر ما دارن تخلف صنفی میکنن و بدون مجوز فعالیت میکنن.
بنده دو سال پروانه دارم و اون ها اصلا نمیرن بگیرن.
چطوری باید این ها رو پلمب کنم. به عنوان شاکی برم به اتاق اصناف گزارش کنم؟ چون شهر کوچیک هست و اون ها ممکن هست این کار رو نکنن. راهی هست که اگر اتاق اصناف شهرستان همکاری نکرد، به صورت فوری و 24 ساعته اون فرد خاطی پلمب بشه؟
یک کارشناس حقوقی بهم این جواب داد:
شما صرفا میتوانید گزارش دهید
گزارش کی رو ؟؟ به کجا گزارش کنم؟ برای این کار باید وکیل بگیرم؟
هم اتاق اصناف میخوام شکایت کنم که 2 سال هست ایشون بی مجوز بهش گیر ندادن لابد رشوه گرفتن که صداشون در نیومده.
و هم میخوام یک جوری اون خاطی ها 24 ساعته پلمب کنم. چون به اندازه کافی موندن. حکم 24 ساعته فوری پلمب رو کی باید بده؟ شدنی هست؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باتوجه به ابهام درپرسش،ابتدابایدنوع اقدام ایشان مشخص شودتابدانیم ایادرردیف تخلفات صنفی قرارمی گیردیادرردیف جرایم است؟درهرحال درصورت بی توجهی اتحادیه به تخلف اعلام شده مراتب تخلف واحدموصوف واتحادیه رکتباابه اداره تعزیرات اعلام فرمایید