مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل شلاق به جزای نقدی

با سلام
من پرونده‌ای دارم که یک نفر با آوردن شاهد دروغی من را متهم کرده که به او توهین کرده‌ام. هر چه در دادگاه تجدید نظر استدلال کردم که حرف شاهدها ضد و نقیض است و به راحتی در صورت احظار آنها به دادگاه می‌توان به کذب ادعای آنها پی برد قاضی نپذیرفت. حالا 20 ضربه شلاق تعزیری من را به جزای نقدی دو میلیون و صد هزار تومان تبدیل کرده‌اند. این چطوری محاسبه شده؟
مگر هر سه ضربه شلاق معادل 40000 تومان نیست؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگر فقط مجازاتی که قاضی تعیین کرده فقط 3ضربه شلاق بوده خوب طبق ماده 27 قانون مجازات اسلامی 40000تومان جزای نقد ی هست ولی احتمالا به همراه شلاق حبس یاجزای نقدی دیگری هم بوده است که مجموع آن دومیلیون صدهزارتومان تعیین شده است بهتراست عکس حکم راباوکیل مشاوره نمایید