مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه

زمینی رو 2 سال پیش خریدم که صاحب قبلی آن حدود 8 سال پیش گودبرداری کرده بود و شناژ کف ان را ریخته بود و من تو این 2 سال هیچ کار این زمین نکردم الان همسایه ازم شکایت کرده که بخاطر گود زمین خانه اش ترک برداشته و داره خراب میشه کارشناس اورده میگه باید کنار خانه همسایه دیوار بچینی و زمین رو پر کنی آیا این حق را دارد که از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله در صورت اثبات توسط کارشناس و برآورد خسارت شما مسئولیت دارید