مشاوره حقوقی رایگان - خودرو من در سال 95 برج 5 به علت خلافی توقیف شده

سلام خسته نباشید
ماشین من در مورخ 15/5/95
به دلیل خلافی بالا توقیف شد و ماشین به نام من نخورده و وکالت از فروشنده دارم که در پارکینگی واقع در انتهای بابایی ورودی حکیمیه خابونده شد و از پارسال پیگیری کردم این پارکینگ تبدیل به کارواش شده و شخصی که سرپرست اون پارکینگ بود رو تماس گرفتم خبری از ماشین من نیست و به پارکینگ اون سرپرست رفته مراجعه کردم ولی ماشین من اونجام نبود چگونه پیدایش کنم در ضمن برگه پارکینگ هم توسط کلانتری مفقود شده لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عبدالرضا کلوندی

عبدالرضا کلوندی :

استان :

با سلام شما با قبض پارکینگی که دارید به همان کلانتری که خودرو شما را به پارکیگ معرفی کرده مراجعه کنید درصورت عدم پاسخگویی شرح ماجرا را به دادستان محل اعلام کنید تا دستورلازم را برای کلانتری صادرکند.