مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن خودرو توقیفی

با سلام. در تاریخ 1391/2/15 تعداد دو دستگاه خودرو اینجانب با دستور قضایی توقیف میگردد. خودرو سواری پژو 405 و 2 خودرو سواری سمند و پرونده قضایی پس تشریفات قانونی رسیدگی و مختومه شده است. ولی از محل نگهداری خودرو های مذکور نه مرجع قضایی و نه مرجع توقیف کننده هیچ اطلاعی ندارن. تمام پارکینگ های دولتی و خصوصی را گشتیم اثری از محل نگهداری اون ها نیست. دستور قضایی داریم برای استعلام و در صورت مشاهده تحویل آن ها را داریم. چگونه میتوانیم از محل نگهداری آن ها مطلع شویم؟ به همه مراجع عالی شکایت کردم نتیجه ای نداشته است. متاسفانه توان مالی جهت انتخاب و تعیین وکیل ندارم. تقاضای مساعدت و راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما بر اساس مدارک توقیف باید از مرجع توقیف کننده و اشخاصی که در جریان توقیف بودند به جرم کوتاهی در انجام وظیفه و خیانت در امانت شکایت کنید و برای اطمینان بیشتر دادخواست حقوقی نیز به طرفیت طرف پرونده و مراجع مربوطه مبنی بر تحویل خودرو مطرح نمایید