مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم یکسال هست توقیفه

با سلام. ماشین من یکساله به علت تصادف تو پارکینگه و چون سند ندارم و مالک برای سند زدن همکاری نمیکنه نتونستم در بیارم. دادخواست الزام به سند دادم ولی بخاطر کرونا تقریبا نه ماهه که دادگاه عقب میوفته و البته قراره 13 مهر انجام بشه ... البته پلیس امنیت اخلاقی هم لطف کرده تو زمانی که ماشین تو پارکینگ بوده یه شکایت بد حجابی گذاشته رو ماشین ... چند ماه قبل رفتم تو پارکینگی که ماشین اونجا بود که بازدید کنم که مسئول اونجا گفت بعد از 5 ماه ماشینو میبرن انبار و اونجا نمیشه بازدید کرد ... سوالم اینه که الان ماشین هم پرونده در جریان بابت الزام به سند داره هم امنیت اخلاقی، یکسال هست فعلا تو پارکینگه، آیا امنیت داره پارکینگ ها یا اینکه میتونن ماشینو نابود کنن یا بفروشن یا مزایده بزارن یا نمیدونم هر بلای دیگه ای ... خیالم بابت پارکینگ راحت باشد یا معلوم نیست چه بلایی ممکنه سر ماشین بیارن ... برگه ی پارکینگ دارم ولی ماجرا چیه که مسئول اونجا میگه که ماشینو بردن انبار و اجازه بازدید نمیدن ... ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

خودرو توقیف شده در پارکینگ پارکینگ خودرو توقیفی پارکینگ خودرو خودرو