مشاوره حقوقی رایگان - استعلام توقیف خودرو

باسلام
از کجا میتونم متوجه بشوم که بابت بدهی که دادگاه محکومم کرده طرف مقابلم حکم توقیف ماشینم رو گرفته یانه؟ یعنی بفهمم حکم دارد که اگر ماشین رو ببیند توقیف کنه .واینکه اگر ماشین تو پارکینگ خونه باشد میتونه پلیس بیاورد برای توقیف خودرو؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

توقیف 2 نوع است فیزیکی و سیستمی. اولی اگر در خیابان مامور پلاک را شناسایی کند اجرا می شود دومی از معامله رسمی آن و دادن پلاک مانع میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق پلیس به اضافه 10 امکان بررسی اینکه پلاک شما شکایت بر روی آن وجود دارد یا خیر امکان‌پذیر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که محکومیتی داشته باشید احتمال زیاد حکم توقیف اموال شما از جمله خودرو اخذ گردیده منتظر اقدام باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از طریق دفاتر پیشخوان و پلیس 10 مشخص می‌شود خودرو توقیف است یا خیر

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با مراجعه به پلیس بعلاوه 10 امکان بررسی وجود خواهد داشت و امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد.