مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. من و همسرم بعد 9 سال داریم از هم جدا میشیم. ایشان شکایت در مورد استرداد جهیزیه کردن. بنده سه تکه لوازم خریدم و فاکتور الان را ندارم . ولی فروشنده فرمودند فاکتور جدید بخواهید میدم که از من خریده بودید. در ضمن سرویس سر عقد رو هم بدون این که متوجه بشیم در سیاهه قید شده. آیا می‌توانند هم وسایل و هم طلا رو بگیرن؟ گرم طلای هم قید نشده و بعد چند وقت فروختیم برای زندگی. لطف بفرمایید راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

استرداد جهیزیه توسط زوجه استرداد طلاجات در دوران عقد لیست سیاهه جهیزیه استرداد جهیزیه با فاکتور استرداد طلا طلا جهیزیه سیاهه جهیزیه